Υπηρεσίες

life-coaching

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολες είναι οι ανθρώπινες σχέσεις.
Το «Ευτυχείτε» δεν έχει καμία σχέση με τα παλαιού τύπου γραφεία συνοικεσίων. Εδώ δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη!

Οι υπηρεσίες μας είναι τόσο διαφορετικές, όσο και οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται! Στηρίζουμε τη διαφορετικότητα, σε οποιονδήποτε τομέα της προσωπικής, κοινωνικής ή ερωτικής σας ζωής.

Μόλις γίνετε μέλος μας στο «Ευτυχείτε» θα έχουμε μια ευχάριστη προσωπική συνέντευξη/κουβέντα όπου θα αναλύσουμε το προφίλ σας. Διατηρούμε επαφή και είμαστε δίπλα σας όποτε και για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Πιστεύουμε, ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν το καλύτερο, και η συντροφικότητα είναι από τα βασικότερα πράγματα στη ζωή! Για αυτόν το λόγο και στα πλαίσια του να βοηθήσουμε να βρείτε τον ή την ιδανική -ό σύντροφο για εσάς, πραγματοποιούμε συνεδρίες αυτοβελτίωσης (Life, Dating and Relationship Coaching). Για να γνωρίσετε και να μπορέσετε να δείτε τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της αυτοβελτίωσης, σας κάνουμε δώρο μια συνεδρία με την εγγραφή σας.

Μία καινοτόμα υπηρεσία που σας παρέχουμε είναι η “Time Management – Διαχείριση Χρόνου”. Αφορά ανθρώπους που ο χρόνος τους είναι περιορισμένος και δεν μπορούν να είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς τους. Αναλαμβάνουμε την υπενθύμιση σημαντικών ημερομηνιών, την αγορά και αποστολή δώρων, τα Βookings ξενοδοχείων, εισιτηρίων και Rent a Car, την οργάνωση επαγγελματικών ή προσωπικών ταξιδιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το Γραφείο Γνωριμιών/Γάμου «Ευτυχείτε», ανήκοντας σε έναν Όμιλο επιχειρήσεων, παρέχει υπηρεσίες ευρωπαϊκών προτύπων, τηρώντας υψηλά στάνταρ ποιότητας και εξυπηρέτησης.

Εννοείται ότι είμαστε ευέλικτοι και μπορούμε να δημιουργήσουμε εξατομικευμένα πακέτα υπηρεσιών σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

Απλά ρωτήστε μας…!