Λίγα λόγια για εμάς

Είμαστε εδώ για εσάς

Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους καθημερινούς, με ιδιαιτερότητες και ελαττώματα, που αναζητούν τον ιδανικό σύντροφο.
Έχοντας εμπειρία στις ανθρώπινες σχέσεις, έχουμε τις κατάλληλες βάσεις, ώστε να σας κατευθύνουμε στην εύρεση του καταλληλότερου συντρόφου.

Θέτοντας σε προτεραιότητα τις δικές σας επιθυμίες, είμαστε δίπλα σας από την πρώτη στιγμή, ώστε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

Εχέμυθα και με σεβασμό στις δικές σας επιλογές, έχουμε δίπλα μας τους κατάλληλους συνεργάτες, απόλυτα καταρτισμένους, οι οποίοι με απόλυτη σοβαρότητα, στηρίζουν τις δικές σας επιλογές.

Γάμος

Έχοντας καταγράψει λεπτομερώς, τον χαρακτήρα και τις ιδιαιτερότητες σας, στόχος μας είναι, η ιδανικότερη γνωριμία για εσάς.
Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στην δημιουργία μιας υγιής και ευτυχισμένης οικογένειας, και εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε τις καταλληλότερες προϋποθέσεις!

Αν ψάχνετε το άλλο σας μισό, είμαστε η καλύτερη επιλογή σας!

Ευτυχείτε...

Wedding couple

Στηρίζουμε την διαφορετικότητα

Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη σοβαρότητα και εχεμύθεια κάθε μορφή διαφορετικότητάς, ανεξάρτητα από την εθνικότητα, την θρησκεία, την επιλογή του φύλλου, την κοινωνική θέση και την οικονομική κατάσταση, του εκάστοτε πελάτη μας.
Κάθε επιλογή σε εμάς είναι αποδεκτή και μας βρίσκει συνοδοιπόρους σε αυτή.

Θέλοντας να πρωτοτυπήσουμε και να στηρίξουμε την διαφορετικότητα των ανθρώπων, πιστεύουμε πως η ευτυχία

Δεν χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένα ήθη και αξίες.

Έχουμε χτίσει λοιπόν, την φιλοσοφία του γραφείου μας, βασιζόμενοι, στο ότι ο κόσμος εκσυγχρονίζεται και καταρρίπτει τα στερεότυπα.

 

Η ομάδα μας

Tο “Ευτυχείτε” αποτελείται από μια έμπειρη, δυνατή ομάδα νέων γυναικών, διαφόρων ειδικοτήτων.

Η Joanna Υπεύθυνη και επικεφαλής του “Ευτυχείτε” με πολυετή εμπειρία και σπουδές στο Marketing και στις Δημόσιες σχέσεις.

Η Μαρία με εξειδίκευση στο Dating and Relationship Coaching ασχολείται με συμβουλευτική και Matchmaking.

Η Ιωάννα με πτυχίο στα Οικονομικά και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, καθοδηγεί τα υποψήφια μέλη στη σωστή επιλογή των εξατομικευμένων προγραμμάτων για τον καθένα.

Η Κατερίνα με εξειδίκευση στα Social Media αναλαμβάνει να δημιουργήσει ένα σωστό και ελκυστικό προφίλ για το κάθε μέλος ξεχωριστά (Facebook, Instagram, Tik Tok, Αγγελίες).

Αν ψάχνετε το άλλο σας μισό, είμαστε η καλύτερη επιλογή σας!

Εμπιστευτείτε μας και Ευτυχείτε...

Βασιζόμαστε στο συναίσθημα