Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα του «Ευτυχείτε» αποτελείται από άτομα με πολυετή εμπειρία στον τομέα που ασχολείται. Θεωρούμε απαραίτητη προϋπόθεση να γνωρίζουμε όλα τα μέλη μας προσωπικά, έτσι ώστε οι προτάσεις μας να είναι απολύτως στοχευμένες. Δεν κάνουμε καμία διάκριση όσο αφορά τη φυλή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την αναπηρία.

Μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής με το αντίστοιχο ερωτηματολόγιο και να μας το αποστείλετε. Μπορείτε όμως και να μας καλέσετε στα τηλέφωνα που αναγράφονται και εμείς θα σας καθοδηγήσουμε παρακάτω. Όπως και να έχει, έχετε στα υπόψη σας ότι η όλη επικοινωνία γίνεται με απόλυτη εχεμύθεια. Καλέστε μας για λεπτομέρειες.

Επιλέγουμε την ιδανική περίπτωση για τον καθένα ξεχωριστά. Με βάση των χαρακτηριστικών σας, σας ενημερώνουμε και ρυθμίζουμε την επικοινωνία σας.

Καλέστε μας για λεπτομέρειες.

Κυριολεκτικά όλοι! Επιχειρηματίες, δημόσιοι υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, καλλιτέχνες, επιστήμονες και γενικότερα άνθρωποι όλων των επαγγελμάτων και επιπέδων, γιατί η ευτυχία είναι για όλους. Καλέστε μας για λεπτομέρειες.

Στο γραφείο γνωριμιών μας απευθύνονται άτομα από όλες τις ηλικίες, αρκεί αν είσαι ενήλικας. Το νεότερο μέλος μας είναι 22χρονών και το μεγαλύτερο είναι ένας κύριος 87 ετών. Το σημαντικότερο όμως δεν είναι η ηλικία, αλλά το ότι είναι άτομα που έχουν αποφασίσει ότι θέλουν μία σχέση στην ζωή τους. Καλέστε μας για λεπτομέρειες.

Τηρούμε με αυστηρότητα το απόρρητο και προφυλάσσουμε απολύτως τα προσωπικά δεδομένα σας σε όλες τις υπηρεσίες μας ανεξαιρέτως. Το γραφείο μας δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ΄ οιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών/μελών του σε τρίτο φορέα.

Βασική προϋπόθεση του γραφείου μας είναι η απόλυτη εχεμύθεια και η σωστή διαχείριση των προσωπικών δεδομένων σας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευθύνη για εμάς ώστε να αισθάνεστε την σιγουριά του γραφείου μας.  Καλέστε μας για λεπτομέρειες.

Τα μέλη μας ζουν σε όλη την Ελληνική επικράτεια καθώς και στην Κύπρο. Η επιτυχημένη πορεία του γραφείου μας, έχει καταφέρει να έχει ανάμεσα στα μέλη μας και Έλληνες του εξωτερικού. Καλέστε μας για λεπτομέρειες.

Απευθυνόμαστε σε ενήλικες όλων των ηλικιών, όλων των θρησκευτικών, πολιτικών και κοινωνικών πεποιθήσεων και σε άτομα με ιδιαιτερότητες (προβλήματα υγείας, αναπηρίες). Στηρίζουμε τη διαφορετικότητα (ΛΟΑΤΚΙ) χωρίς προκαταλήψεις και αυτό γιατί ο έρωτας, η αγάπη και η συντροφικότητα άλλωστε, είναι για όλους! Καλέστε μας για λεπτομέρειες.

Πάντα με ραντεβού στο χώρο μας ή στο χώρο σας. Το κεντρικό μας γραφείο είναι στην Αθήνα, αλλά διαθέτουμε υποκαταστήματα και έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Καλέστε μας για λεπτομέρειες.

Πραγματοποιούμε όλο το χρόνο ανάλογα την εποχή και το ενδιαφέρον. Πεποίθηση μας είναι ότι η διοργάνωση εκδηλώσεως και εκδρομών φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά και δυναμώνει τις ανθρώπινες σχέσεις. Καλέστε μας για λεπτομέρειες.

Το γραφείο μας έχει έμπειρη ομάδα που μπορεί να σας καθοδηγήσει και να σας παρέχει υπηρεσίες για σοβαρές γνωριμίες για Σχέση – Συμβίωση – Γάμο, για Συμβουλευτική Ενηλίκων, για Life Coaching, για Dating and Relationship Coaching, για Διαχείριση Χρόνου. Καλέστε μας για λεπτομέρειες.